Öğretim Üyesi İlanı

24.05.2017

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu ve "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 Sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak aşağıda belirtilen bölümlere öğretim üyeleri alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. İlana başvuracakların  ana sanat ve anabilim dallarını belirtir bir dilekçe ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler  (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) Öğretim Üyeliğine başvuran adayların bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan (Profesörlük için 6 takım, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik için 4 takım) dosyalarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuruların Resmi Gazete yayım tarihinden itibaren 09.06.2017 tarihine kadar Profesör ve Doçent kadrosuna başvurular için Rektörlüğe, Yardımcı Doçent kadrosuna başvurular için ise İstanbul Gelişim Üniversitesi ilgili Müdürlük/Dekanlıklarına şahsen yapılması gerekmektedir. Posta ve internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmez.

Duyurulur.

Adres: Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sok. No:1 Avcılar/İstanbul

Tel:0212 422 70 00

İKTİSADİ İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ

İngiliz Dili ve Edebiyatı

Amerikan Kültürü ve Edebiyatı veya İngiliz Dili ve Edebiyatı ile ilgili alanlardan doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Yönetim Bilişim Sistemleri

Örgütsel Davranış, Bilgisayar ve Eformatik Bilimleri veya Matematik ile ilgili alanlarda doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Yeni Medya

İletişim Bilimleri ile ilgili alandan doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Sosyoloji

İlgili alanda doktorasını yada sanatta yeterliliğini veya doçentliğini almış olmak.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Siyaset Bilimi alanında doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce)*

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Arap ve İslam Çalışmaları  ile ilgili alanlarda doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Uluslararası Ticaret (İngilizce)*

İktisat ile  ilgili alandan doktorasını ve doçentliğini almış olmak.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

İşletme

Özel Hukuk ile ilgili alanda doktorasını veya doçentliği almış olmak.

Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret

İnsan Kaynakları Yönetimi ile ilgili alandan doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Psikoloji Bölümü

Ekonomi ve Finans

MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Mimarlık (İngilizce)*

İnşaat Mühendisliği (İngilizce)*

İnşaat Mühendisliği ile ilgili alandan doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Mekatronik Mühendisliği

Fizik ile ilgili alandan doktorasını almış olmak.

İnşaat Mühendisliği

Deprem Mühendisliği alanında çalışmalar yapmış olmak, doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Yazılım Mühendisliği

Matematik ile ilgili alandan doktorasını veya doçentliği almış olmak.

Biyomedikal Mühendisliği

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Moda ve Tekstil Tasarım

Tekstil alanından doktorasını yada sanatta yeterliliğini veya doçentliğini almış olmak.

İç Mimarlık

İç Mimarlık veya Mimarlık alanında doktorasını yada sanatta yeterliliğini veya doçentliğini almış olmak.

Grafik Tasarım

Sinema ve Televizyon

SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU

Ortez-Protez

Ortopedi ve Travmatoloji ile ilgili alanda doktorasını ya da doçentliğini almış olmak.

Hemşirelik

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor, Yüksek lisans veya doktorasını Kadın Hastalıkları ve Doğum ile ilgili alanlarda yapmış olmak.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

Tıp Fakültesi mezunu uzman doktor veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olup, yüksek lisans veya doktorasını Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ile ilgili alanlarda yapmış olmak.

Perfüzyon

Kardiyoloji veya Kalp ve Damar Cerrahisi alanlarında yapmış olmak. İlgili alanda doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Beslenme ve Diyetetik

İlgili alanda doktorasını yada doçentliğini almış olmak.

Dil ve Konuşma Terapisi

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Odyoloji Ses ve Konuşma Bozuklukları ile ilgili alanlarda doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Aneztezi

Anesteziyoloji ve Reanimasyon    alanında doktorasını veya  doçentliğini almış olmak.

UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

İş Sağlığı ve Güvenliği

Havacılık Yönetimi

Üretim Yönetimi alanında doktorasını veya doçentliğini almış olmak.

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

Radyo ve Televizyon veya İletişim ile ilgili alanda doktorasını veya doçentliğini  yada sanatta yeterliliğini almış olmak.

Restorasyon ve Konservasyon

Prehistorya, Sanat Tarihi ile ilgili alanlardan doktorasını veya doçentliğini yada sanatta yeterliliğini almış olmak.

Sosyal Hizmetler

Sosyal Yapı ve Sosyal Değişme ile ilgili alandan doktorasını yada doçentliğini almış olmak.

-

(*): 23.03.2016 tarih ve 29662 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik” uyarınca İngilizce ders verebiliyor olmak.