Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Hakkında Genel Bilgilendirme

04.05.2018

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek amacıyla kabul edilmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak KVKK kapsamında kişisel verilerin güvenliği noktasında en yüksek seviyede hassasiyet göstermekte ve ilgili verilerin korunması amacıyla gerekli teknik, idari ve hukuki bütün tedbirleri almaktayız. KVKK kapsamında öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve aday öğrencilerimiz için aydınlatma ve rıza metinlerimize aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili kisiselveri@gelisim.edu.tr adresinden de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

KVKK Öğrenci Onay Belgesi İçin Tıklayınız.

KVKK Personel Onay Belgesi İçin Tıklayınız.

KVKK Ziyaretçi Onay Belgesi İçin Tıklayınız.