0850 622 67 00

İGÜ Gastronomi Öğrencileri İçin Profesyonelinden Restoran İşletmeciliği Semineri

       Cemil Usta Restoran Kurucusu ve Genel Müdürü Cemil İMAMOĞLU, UBYO Gastronomi Bölümü Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü dersine katılarak, restoran işletmeciliği üzerine seminer verdi.

      Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı TEKİNER’in organize ettiği semineri öğrenciler ilgiyle dinlediler.

    Cemil İMAMOĞLU öğrencilere Cemil Usta Restoranın fikir olarak ortaya çıkışı, yer seçimi ve önemi, işletmenin tesis edilişi, karşılaştıkları idari, mali ve diğer sorunların üstesinden nasıl geldiklerini, insan kaynakları yönetiminde dikkat ettikleri prensipleri, ileride işini kurmak isteyen öğrencilerin nelere dikkat etmeleri gerektiğini ve hayata bakış açısını anlattı.

   Öğrencilerin ilgi gösterdiği ve Cemil İMAMOĞLU’nu soru yağmuruna tuttukları seminerin bitiminde konuğumuza plaket verildi ve desteği için teşekkür edildi.