0850 622 67 00

İleri Gastronomiye Giden Yol: Yumurtanın Dünyası-Workshop

   GurmeFest - Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali (www.gurmefest.istanbul) 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Event Garden-Sarıyer/İstanbul’da gerçekleşti. Tureks Uluslararası Fuarcılık A.Ş tarafından organize edilen bu etkinliğe, Üniversitemizi temsilen Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü katıldı.

   Etkinliğin üçüncü günü olan 13 Mayıs 2017 Cumartesi saat 13.00-13.45 arasında Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlisi Tolgahan TABAK, "İleri Gastronomiye Giden Yol: Yumurtanın Dünyası” başlıklı gösterisi ile katılımcılarla buluştu.

   Öğr. Gör. Tolgahan TABAK, mutfak uygulamalarında ve insan beslenmesinde son derece önemli fonksiyonu olan yumurta hakkında izleyicilere detaylı ve uygulamalı örnekler verdi.