Geleceğin Şefleri Ödülleri Topluyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Gastronomi Bölümü öğrencileri 2017-2018 akademik yılında katıldıkları fuarlar ve yarışmalarda aldıkları ödüllerle adlarından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona katılan İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğrencileri, takım ve bireysel olarak 4 altın madalya ile birincilik, 8 gümüş madalya ile ikincilik, 8 bronz madalya ile üçüncülük elde etti. 4 farklı mansiyon ödülünün de sahibi olan geleceğin şefleri toplamda 24 madalya ve ödül kazanmayı başardılar.

Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Tekiner, her sınıftan öğrencileri uzman eğitmenler liderliğinde müsabakalara hazırladıklarını, katılım konusunda İstanbul Gelişim Üniversitesi Yönetimi’nin maddi ve manevi her türlü desteği kendilerine verdiklerini,  özenle yapılan teorik ve uygulamalı derslerin sahada sonuçlarını almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Ödül alan öğrencilerin teşekkür belgeleri İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli tarafından verildi.