UBYO Gastronomi Bölümleri İTÜ Mutfak Zirvesi’ne Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi (Türkçe) 1.Sınıf ve Gastronomi (İngilizce) Hazırlık Sınıfı öğrencileri İstanbul Teknik Üniversitesi ( İTÜ ) ‘nde bu yıl beşincisi düzenlenen Mutfak Zirvesi’ne katıldılar.

“Üniversitenin tadını çıkartıyoruz.” sloganıyla kurulan İTÜ Gastronomi Kulübü tarafından 2014 yılından bu yana geleneksel olarak gerçekleştirilen Mutfak Zirvesi’nde bu yıl da, alanında uzman şefler, restoran sahipleri, gurmeler ve yirmiyi aşkın konuşmacı yer aldı.

İTÜ Maçka Yerleşkesi Mustafa Kemal Amfisi ’nde düzenlenen, workshop ve sahne gösterilerinin de yer aldığı zirveye, Öğr. Gör. Tolgahan Tabak eşliğinde katılan İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi öğrencileri birçok etkinliğe katıldı.