Yabancı Diller Yüksekokulu’na Uluslararası Kalite Güvencesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu dünyanın önde gelen eğitim çözümleri şirketi Pearson Assured tarafından akredite oldu. Aldığı akreditasyonlarla eğitiminin uluslararası standartlara uygunluğunu tescilleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi, hanesine bir başarı daha yazdırdı.

Kimler “Pearson Assured Sertifikası” alabilir?

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri Pearson Assured tarafından akredite olan programdan mezun olduklarında uluslararası tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanırlar.

Söz konusu sertifika, Pearson tarafından akredite edilmiş kalite güvencesi sağlanmış bir programdan mezun olduklarını kanıtlamalarını sağlayacaktır. Ayrıca öğrencilerin elde ettikleri yeterliliklerin akademik ve mesleki olarak daha büyük bir geçerliliğe sahip olmasına yardımcı olacaktır. Pearson, İngiltere’deki üniversitelerin yüzde 97’si ile birlikte çalışmaktadır. Öte yandan ABD’de, Avrupa’da ve Orta Doğu’da da birçok kurum ve kuruluş ile çalışmalar yürütmektedir. Dolayısıyla öğrencilerin kazandıkları sertifikalar, bahsedilen bölgelerde kariyerlerine devam etmelerine destek sağlayacaktır.