0850 622 67 00

Aşçılık Öğrencilerinden İHE’ye Ziyaret

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencileri Ekmek Yapım Teknikleri dersi kapsamında İstanbul Halk Ekmek ( İHE )  fabrikasını ziyaret etti. Aşçılık Programı Öğr. Gör.  Aslı Muslu Can, Yeliz Demir ve Gıda Teknolojisi Öğr. Gör. Kübra Sağlam tarafından organize edilen gezide öğrenciler ekmek yapımı hakkında bilgilendirilip, üretim alanının her aşamasını gezip öğrenme fırsatı buldular.

Hijyenik ortamda, el değmeden ve yüksek kalitede üretim yapan İHE’nin Ar-Ge mühendislerinden ekşi mayalı ekmeğin nasıl yapıldığı ve sağlık açısından faydaları hakkında bilgilendirilen öğrenciler, henüz üretime girmemiş Ar-Ge aşamasında olan ürünleri de tatma imkânı buldular.