UBYO Gastronomi Bölümü Girişimcilik Başarı Öyküsü İle Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü 1. Sınıf öğrencileri, Ar-Ge ve girişimcilik başarı öyküsü olan “VIVOO” biyoteknoloji şirketi temsilcileri ile buluştu.

VIVOO kurucu ortağı ve genel müdürü Gözde Büyükacaroğlu ile İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunu, VIVOO biyoteknoloji şirketi çalışanı Dyt. Murat Koç’un katılım sağladığı söyleşide, YTÜ ve İTÜ Teknoparklarında faaliyet gösteren firmanın beslenme ve biyoteknoloji üzerine geliştirdikleri mobil uygulama tanıtıldı.

Haber Artı Yeşil Genel Müdürü Yusuf Kurt ve UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ile bölüm Araştırma Görevlileri Gizem Hülağa ve Oğuzhan Köklü tarafından organize edilen söyleşide, uluslararası bir başarıya imza atan VIVOO biyoteknoloji girişiminin öyküsü katılımcılarla paylaşıldı.

Gözde Acaroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner tarafından öğrencilere başarılı bir AR-Ge çalışması ve girişimcilik alanında, Gastronomi Bölümü öğrencileri için ileride olası fırsatları nasıl somut çıktılara dönüştürecekleri hakkında bilgi verildi.

Etkinlik bitiminde konuklara katılımlarından dolayı plaketleri takdim edildi.