Şef Elif Çıtak ile Şeker Hamuru Atölyesi Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri Yaşar Holding Birleşik Pazarlama A.Ş ve Pınar ürünleri Şef-Eğitmen Pastacılık uzmanı ve yemek yazarı Elif Çıtak ile Şeker Hamuru Atölyesi’nde buluştu.

Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Öğr. Gör. Murat Mutlu Tokay tarafından organize edilen atölye kapsamında Şef Elif Çıtak, UBYO Gastronomi 2. ve 3. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Şef Elif Çıtak, son dönemlerde butik pasta imalatında rağbet gören, ayrı bir ihtisas gerektiren şeker hamuru ile butik pasta yapılışında kullanılan araç / gereçler üzerine öğrencilerle teorik ve uygulamalı çalışmalar yaptı.

Yaşar Holding Birleşik Pazarlama A.Ş ve Pınar Ürünleri Dağıtım Grubu ve Şef Elif Çıtak’a eğitimlere verdikleri desteklerden ötürü UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner teşekkürlerini sundu.