0850 622 67 00

UBYO Gastronomi Şef Nihat Sancar ile Suşi Atölyesi’nde Buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri ünlü Şef Nihat Sancar ile Suşi Atölyesi’nde buluştu.

Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen atölye kapsamında, UKA Life Executive Şefi Nihat Sancar, UBYO Gastronomi Bölümü’nün Dünya Mutfakları dersine konuk oldu. Şef Sancar, öğrencilerin ilgi ve keyifle takip ettiği atölyede, Uzakdoğu ve Japon mutfağı markası olan suşinin yapım teknikleri hakkında uygulamalı çalışmalar yaptı.

Robinson Club Pamfilya, Club Asteria, Çırağan Place Kempinski Hotel, Vogue İstanbul Doors Group, Anjelique / Wan-Na, Zuma, Raika, Amburan Beach Club, P.F. Chang's China Bistro, Fenix Restaurant ve Colonie gibi birçok işletmede görev yapan Şef Sancar, son olarak UKA Life Group’ta çalışmıştır.

Atölye çalışması ile UBYO Gastronomi Bölümü öğrencilerine verdiği katkıdan ve katılımlarından ötürü Şef Nihat Sancar’a plaket takdim edildi.