2017-2018 DÖNEMİ ERASMUS+ BAŞVURULARI

2017-2018 DÖNEMİ ERASMUS+ BAŞVURULARI 13 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR...Başvuru formu için tıklayınız...Erasmus Giden Öğrenci Başvuru Formu Başvuru formları Birim ve/veya Bölüm Koordinatörlerine teslim edilecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI

Her akademik yılı için başvuru şartlarında farklılıklar olabilmektedir. Bu nedenle güncel şartlar, ilgili akademik yıl için duyurulan ilan metninde belirtilmektedir. Bununla birlikte genel esaslar aşağıdadır.

1.       Öğrencinin programa katılacağı dönemde en azından ikinci sınıf olması & mezuniyet öncesi en az 30 ECTS değerinde denkliği yapılabilecek dersin bulunması,

2.       Genel not ortalaması (GNO)'nın Önlisans/Lisans seviyesinde en az 2.20/4.00, Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinde ise en az 2,50/4.00 olması.

Not:  Hareketliliğe katılacak öğrencilerin tam zamanlı olması ve eğitim alacağı dönem için 30 ECTS (AKTS) kredisini takip edebilecek ders yükünün olması gerekmektedir

BAŞVURU BELGELERİ

1.       Ön Başvuru Formu: Resimli ve imzalı olacaktır. Başvuru sırasında tercihlerinizi belirlemeden önce lütfen gitmek istediğiniz üniversitelerin web sayfalarından üniversite hakkında bilgi edininiz (üniversitedeki eğitim dili, istenilen dil seviyesi ve ders içerikleri… gibi)

2.       Transkript (Güncel Not Dökümü):  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından İngilizce transkript alınacaktır.

Eklenme Tarihi:   6 Şubat 2017 Pazartesi