Soma Kitap Toplama Kampanyası

Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü, Soma’da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik kitap toplama ve bağışı projesi başlattı. Toplumsal hafızanın yaşadığımız kültür içinde taşıdığı öneme dikkat çekmek isteyen öğrenciler sosyal sorumluluk proje bölgesi olarak Soma’yı tercih etti. Belleğin, bireysel ve kendiliğinden bir olgu değil, sosyal alanla kesişen, içinde bulunulan ânın dinamiklerince belirlenen ve toplumsal kimliklerimizi kuran, değişken bir süreç olmasından yola çıkan öğrenciler, bu anlamda önümüzdeki ay üçüncü yıl dönümü gerçekleşecek olan Soma faciasını tekrar anımsanması amacıyla bu projeyi gerçekleştirmek istediler. İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’ ndaki standta 5 Mayıs 2017 tarihine kadar kitap toplayacak olan kulüp öğrencileri, topladıkları bu kitapları 8 Mayıs 2017 tarihinde Soma’daki ilkokul, ortaokul ve liselere dağıtacaklardır.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’ndaki standımıza 5 Mayıs 2017 tarihine kadar sizlerinde kitap bağışı desteklerini bekliyoruz.

Eklenme Tarihi:   25 Nisan 2017 Salı