Temel Tasarım -I- Öğrenci Sergisi 2017 Güz Dönemi

Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı ve İletişim Tasarımı Bölümlerinde, Prof. Dr. Ahmet Özol ve Öğr. Gör. Hatice Merve Güç’ün yürüttüğü Temel Tasarım dersleri kapsamında yapılan öğrenci çalışmaları sergisinin 12 Aralık 2017 Salı günü saat 13.00’da GSF Fuaye alanında açılışı yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ahmet Özol: “Bu dönem birinci sınıf öğrencilerimize tasarım mikrobu aşıladık, gelecek dönem daha da pekiştireceğiz ve tasarımın temel adımını atarak sizleri üst sınıflara göndereceğiz” diyerek öğrencilere seslendi. Sergi, Sn. Dekanımız Prof. Dr. Durdu Kamuran Güçlü, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanları ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti. Ders kapsamında öğrencilere yaptırılan nokta, çizgi, doku ve lavi çalışmalarından seçilenlerin yer aldığı sergi, görmek isteyenler için cuma gününe kadar açıktı.

Tarih: 12-15 Aralık 2017 / 13:00

Yer:    GSF Fuaye Alanı