The Future of Energy: Smart Grid and Beyond

Sizlerle 22-23 Şubat 2015 tarihinde Istanbul Gelişim Üniversitesinde düzenlediğimiz çalıştayımızda beraber olmak bizleri çok mutlu etmişti. Ülkemiz adına katma değeri büyük olan bir akademik faaliyet düzenledik. Bu başarılı çalıştayın ardından, konunun önemi ülkemizde yaşanan enerji kesintisi sonrası daha da arttığından sizlerle bir kez daha buluşmak üzere, sizleri Istanbul Gelişim Üniversitesinde ağırlamak istiyoruz.

Bu kez çalıştay başlığı "The Future of Energy: Smart Grid and Beyond" şeklinde düzenlenmiştir.

JohnD, McDonald tarafından verilecek olan bu çalıstay 28 Nisan 2014 Salı günü saat 10:00 - 12:30 arasında geçekleşecektir. Çalıştaya katılım ücretsiz olup,  sonrasında sizlere 12:30-13:30 arasında ücretsiz öğle yemeğimiz ikram edilecektir.

John D, McDonald hakkında detaylı özgeçmisi ve çalıştay özeti için tıklayınız.

Eklenme Tarihi:   10 Nisan 2015 Cuma