İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

“Hayat Kurtarmak Çok Güzel Gelsene” etkinliği ile kan bağışı yapıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kızılay Kulübü tarafından “Hayat Kurtarmak Çok Güzel Gelsene” eğitimi düzenlendi. Eğitim sonrası katılımcılar kan bağışında bulundu.

Kimlerin kan bağışında bulunabileceği, kan bağışı öncesi ve sonrası süreç ile ilgili İGÜ’lü öğrencilerin bilgilendirildiği etkinliğin önemi hakkında konuşan Kızılay Kulübü Başkanı İlknur Özer, “2 hafta sürecek bir kan bağışı düzenliyoruz. Bağışın önemi hakkında tüm katılımcıları bilgilendirdiğimiz bir etkinlik oldu. Kanın acil bir ihtiyaç değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurguladık” dedi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile birlikte 6 seneden bu yana düzenli olarak kan bağışı etkinlikleri düzenlediklerini dile getiren Kızılay Üniversiteler Sorumlusu Fatih İlhan, “Her geçen gün İGÜ’nün desteği artmaya devam ediyor. Özellikle son 3 senedir İstanbul’daki üniversiteler arasında en çok kan bağışı İGÜ tarafından yapıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin duyarlılığı ve Kızılay’ın çalışmaları sayesinde binlerce insana ulaşabildik” şeklinde konuştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin geçtiğimiz yıl en çok kan bağışı yapan üniversite olduğunu belirten İGÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, “Bu başarının toplumsal konulara hâkim, sosyal sorumluluk bilincine sahip bir üniversite olarak devam etmesini hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


“Hayat Kurtarmak Çok Güzel Gelsene” etkinliği ile kan bağışı yapıldı Eklenme Tarihi: :   10 Ocak 2019 Perşembe

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS