İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

1. Psikoloji Günleri

5-6 Mayıs 2014 tarihlerinde üniversitemizin Psikoloji Kulübü tarafından İstanbul Gelişim Üniversitesi 1. Psikoloji Günleri gerçekleştirildi. Bir çok üniversiteden yaklaşık 350 katılımcı ile gerçekleşen etkinliğe çok değerli konuklar konuşmacı olarak katıldı. Psikoloji günleri için üniversitemize ulaşmak isteyen katılımcılarımız İstanbul Gelişim Üniversitesi GSF yerleşkesinde karşılandı.

1. Psikoloji günleri Sayın Mütevelli Heyeti Başkanımız Abdülkadir GAYRETLİ ve Sayın Rektörümüz Burhan AYKAÇ'ın açılış konuşmalarıyla ve Sayın Dekanımız Rıfat ORTAÇ ile değerli hocalarımızın katılımlarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının hemen ardından konuşmacılarımız sırasıyla konuşma ve sunumlarını yaptılar. Konuşmacılar sunumlarının ardından katılımcıların sorularını yanıtladılar. Konuşmacılarımızın her birine konuşmalarının ardından plaketleri değerli hocalarımız tarafından takdim edildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesinde ilk defa gerçekleştirilen psikoloji günleri bundan sonra her yıl psikoloji kulübü tarafından tekrarlanarak geleneksel ve sistematik bir hale getirilmeyi planlanıyor. Amaç olarak katılımcıların bilgi edinmesini, farklı bakış açıları edinmesini esas alan psikoloji kulübü bu etkinlikte bu doğrultuda çalışmalarını gerçekleştirdi. 2. günün sonunda oturumlara eksiksiz katılan katılımcıların katılım belgeleri kendilerine taktim edildi.

1. Psikoloji Günleri Eklenme Tarihi: :   26 Mayıs 2014 Pazartesi

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS