İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Bilim ve Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Sporda inovatif ve teknolojik gelişmelerin ve 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve üniversitelerin iş birliğinin değerlendirildiği Bilim ve Danışma Kurulu Toplantısı 3 Kasım’da İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower’da gerçekleştirildi. Toplantıya İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Burhanettin Hacıcaferoğlu da katılım sağladı.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilim ve Danışma Kurulu Toplantısı, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun katılımıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun ev sahipliği yaptığı toplantıya, İstanbul’da bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürleri, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanları, Meslek Yüksekokulu Müdürleri ve temsilcileri de katılım sağladı. Toplantıda üniversite iş birlikleri, Spor Bilimleri alanında gönüllülük ve sosyal hizmet, okul spor faaliyetleri gibi birçok konu başlığı ele alındı.

SPORDA İNOVATİF VE TEKNOLOJİK GELİŞMELER DEĞERLENDİRİLDİ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve üniversitelerin iş birliğinin değerlendirildiği Bilim ve Danışma Kurulu Toplantısı 3 Kasım’da İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower’da gerçekleştirildi. Toplantı açılışını İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Soyal gerçekleştirdi.

Toplantının gündem maddeleri ise şu şekildeydi;

1. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilim ve Danışma Kurulunun İstanbul ilindeki gençlik ve spor faaliyet önerileri,
2. Spor Bilimleri alanında gönüllülük ve topluma hizmet uygulamalarının geliştirilmesi,
3. Gençlik ve spor il ve ilçe müdürlüklerinde görev yapan personele mesleki gelişim seminerlerinin düzenlenmesi,
4. Sporda inovatif ve teknolojik gelişmelerin değerlendirilmesi,
5. Spor Bilimleri alanında eğitim gören öğrencilerin, okul spor faaliyetlerinin başladığı dönem içerisinde yerinde inceleme yaparak öğrencilerin yönetici, antrenör ve sporcu gözüyle incelemelerde bulunması önerisinde bulunuldu.










Bilim ve Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi Eklenme Tarihi: :   4 Kasım 2022 Cuma

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS