İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Bilirkişilik Temel Eğitimi programının ilki tamamlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen “Bilirkişilik Temel Eğitimi” programının ilki tamamlandı. Bilirkişilik uygulamasının standartlarını yükseltmenin araçlarından birisinin bu eğitimler olduğunu ifade eden SEM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fatih Fuat Tuncer, “Bilirkişilik sertifika programlarımız ile adaletin doğru ve zamanında işlemesine katkı sağlayacak bilirkişiler yetiştiriyoruz” diye konuştu.

İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nde 18 saat teorik, 6 saat uygulama olmak üzere toplam 24 saat süren eğitim 4 günde tamamlandı. Programın teorik eğitimi Prof. Dr. Aydın Başbuğ ve Dr. Öğr. Üyesi Didem Göç Gürbüz, uygulama eğitimini ise Doç. Dr. Saim Ocak tarafından verildi.

Beş yıllık mesleki kıdeme sahip kişilerin eğitimlere katılabildiğini belirten Tuncer, “Eğitimler sonrası katılımcılara birer katılım belgesi veriyoruz. Katılımcılar aldıkları bu belge ile Adli ve İdari Yargı Komisyon Başkanlıklarının ilanında belirtilen tarihlerde bilirkişilik yapmak üzere başvuruda bulunabiliyor” şeklinde konuştu.

İlgi sebebi ile bilirkişilik eğitiminin yakın zaman içerisinde tekrar açılacağını açıklayan SEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Fuat Tuncer, “Tüm bu eğitimlere ek olarak “Konkordato Komiserliği Eğitimleri” de açıyoruz. Güncel bir konu hakkında önemli bir boşluğu doldurarak kamuya hizmet edeceğiz” diye konuştu.


Bilirkişilik Temel Eğitimi programının ilki tamamlandı Eklenme Tarihi: :   9 Kasım 2018 Cuma

Hasat Zamanı Kısa Film Festivali başvuru...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   18 Nisan 2024 Perşembe

İran-İsrail gerilimi piyasaları vurdu! A...

İran’ın 13 Nisan Cumartesi akşamı İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anl...

Eklenme Tarihi: :   17 Nisan 2024 Çarşamba


ABET AQAS AHPGS