İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

CIRIEC 27’nci Uluslararası Konsey Toplantısı’na İGÜ ev sahipliği yapacak

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin Türkiye komitesini oluşturduğu, uzmanlardan ve akademisyenlerden oluşan bir sivil toplum kuruluşu olan Uluslararası Kamu, Sosyal ve Kooperatif Ekonomisi Araştırma ve Bilgilendirme Merkezi (CIRIEC) Yönetim Kurulu Toplantısı Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleşti. Yönetim kurulu üyelerinden İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç da toplantıda yer aldı.

2 ÖĞRETİM ÜYESİ BİLDİRİ SUNACAK

1947 yılında Belçika'da, sosyal ekonomi ile ilgili uluslararası bilimsel bir kuruluş olarak kurulan CIRIEC’in, Selanik’te gerçekleştirilecek 33’üncü Uluslararası Kongresi’nin gündeminin konuşulduğu toplantıda, İGÜ’den 2 öğretim üyesinin de bildiri sunması kararı alındı. Selanik’te gerçekleştirilecek kongrede işlenecek konular; kamu ekonomisi, sosyal ekonomi, big data, dijitalleşme ve alt gelir grupları olarak belirlendi.

“İGÜ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK”

Liberal piyasa ekonomisinin alternatifi olabilecek bir kamu, sosyal veya kooperatif ekonomisi yaratmayı amaçlayarak bilimsel çalışmalar ve profesyonellerle iş birliği yapan, ayrıca çeşitli Avrupa Birliği projeleri yürüten CIRIEC’in, 27’nci Uluslararası Konsey Toplantısı’nın İstanbul Gelişim Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşeceğinin bilgisini veren Rektör Prof. Dr. Burhan Aykaç, konsey toplantısının tarihini Şubat 2020 olarak planladıklarını ifade etti. 

CIRIEC 27’nci Uluslararası Konsey Toplantısı’na İGÜ ev sahipliği yapacak Eklenme Tarihi: :   11 Ekim 2019 Cuma

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS