İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Down sendromlu çocuklar araçlarla tur attı

Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla “Kromozom Saymayan Dostlar” temasıyla down sendromlu çocuklar için “vosvos gezisi” düzenlendi.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında yürüttüğü “Farklılıklarımızla Yaşıyoruz Engelleri Birlikte Aşıyoruz” projesi kapsamında, Borusan Oto Zehra Nurhan Kocabıyık Ortaokulu ve İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin (İGÜ) iş birliği, Wolkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği’nin desteğiyle düzenlenen etkinlikte, down sendromlu çocuklar resim ve balonlarla süslenmiş 30 vosvosla tur attı.

İGÜ Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğr. Gör. Murat Çil ve Özel Egitim Uzmanı Nursel Tunç tarafından organize edilen etkinlikte vosvoslarla 1 saat gezen down sendromlu çocuklar, turu tamamlayarak döndükleri okul bahçesinde 200 balonu gökyüzüne bıraktı. Down sendoruma farkındalık yaratmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşürlerin dağıtıldığı etkinlikte, Avcılar’da özel eğitime devam eden öğrenciler için İGÜ Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencisi ve O Ses Türkiye birincisi  Emre Sertkaya konser verdi.

Down sendromlu çocuklar araçlarla tur attı Eklenme Tarihi: :   22 Mart 2019 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS