İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Dr. Öğr. Üyesi Canan Tiftik’in makalesi, İzlek Akademik Dergi’sinde yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Canan Tiftik’in ‘’Türkiye’deki İşletmelerin Rekabet Kazanımlarında Kullandıkları Stratejik Yönetim Anlayışlarının Etkileri: Sistematik Bir İnceleme” adlı makalesi, İzlek Akademik Dergi’sinde yayımlandı.

MAKALEDE, 11 FARKLI ARAŞTIRMANIN SİSTEMATİK İNCELEMELERİ YER ALDI

Covid-19 pandemisi ile birlikte işletmelerde hizmetlerin aksamaması için hızlı bir adapte süreci dönemine girilirken işletmeler arası rekabet süreci de değişti. Tüketiciye çevrim içi yollarla ulaşan işletmeler salgın döneminde birçok yeni alışkanlık kazandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Canan Tiftik, ‘’Türkiye’deki İşletmelerin Rekabet Kazanımlarında Kullandıkları Stratejik Yönetim Anlayışlarının Etkileri: Sistematik Bir İnceleme” adlı makalesinde, yeni normal yaşamda Türkiye’deki işletmelerin rekabet kazanımlarında kullandıkları stratejik yönetim anlayışları etkilerinin, güncel ulusal alanyazında yapılmış 11 araştırma üzerinden sistematik olarak incelenmelere yer verdi.

Makalede, inovatif fikir ve ürünlerle tüketicilerinin karşısına çıkan işletmelerin kendi ticari gelecekleri için olumlu bir süreç oluşturdukları sonucuna ulaşıldı. Aynı zamanda makale, işletmelerin rekabet sağlamalarında dijital mecralarda uyguladıkları stratejilere ve rekabet konulu yeni çalışmalara da katkı sağlayacak.

Dr. Öğr. Üyesi Canan Tiftik’in makalesi, İzlek Akademik Dergi’sinde yayımlandı Eklenme Tarihi: :   2 Şubat 2022 Çarşamba

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS