İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları “Haydi Sen de Gel Katıl Bize” Projesi

Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları “Haydi Sen de Gel Katıl Bize” Projesi İle Halkla İlişkilerin Halkla İlişkilerini Yapıyorlar

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Programı öğrencileri tarafından ‘’Haydi Sen de Gel Katıl Bize’’ isimli proje hayata geçirildi. Proje ile, lise öğrencilerine Halkla İlişkiler mesleğinin tanıtılması amaçlanıyor. Projenin ilk semineri Gürpınar Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Alan, Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerine 21 Nisan 2015 tarihinde Azat HAKAN, Murat Metin BAŞAK, Onur TATAR, Orçun SAYDAM ve Eda Hanım SÖNMEZ tarafından verildi.

Farkındalık Yarattılar

Gerçekleştirilen projede, lise son sınıfların seminere karşı gösterdikleri ilgi  okul yönetimin dikkatini çekti. Daha öncede okullarında çeşitli seminerler olduğunu fakat öğrencilerin bu semineri ayrı bir ilgi ile dinlediklerini belirten okul yönetimi, öğrenciler üzerinde mesleki anlamda farkındalık yaratmanın  bu bağlamda ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

“Halkla İlişkilerin, Halkla İlişkileri Ancak Bu Kadar Doğru Yapılabilirdi”

Proje içerisinde halkla ilişkiler uzmanının toplum içindeki yerine değinilirken halkla ilişkiler mesleğinin toplum tarafından yanlış bilindiğinin altını çizen, bu bağlamda meslek seçecek öğrencilere halkla ilişkilerin, anlatılmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Program Başkanı Öğr. Gör. Emel TOZLU, ‘’ En temel amacımız mesleğinde mutlu olacak insanlar yetiştirmek” dedi. Gürpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya ARTAR “Okulumuzda gerçekleştirilen projeden hepimiz çok keyif aldık, halkla ilişkilerin, halkla ilişkileri ancak bu kadar doğru yapılabilirdi. Bu tarz projelerin devamını diliyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Geleceğin Halkla İlişkiler Uzmanları “Haydi Sen de Gel Katıl Bize” Projesi Eklenme Tarihi: :   27 Nisan 2015 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS