İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Gelişim’de Kariyer Günleri

      İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu ve Kariyer Merkezi tarafından 27-30 Nisan 2015 tarihlerinde Prof.Dr. Fatma ALİSİNANOĞLU ve Yrd. Doç.Dr.  İsmail Cem AY başkanlığında, Öğr. Gör. Ebru CENGİZ ve Kariyer Merkezi Müdürü Meryem UZUNDURKAN tarafından düzenlenen “Gelişim’de Kariyer Günleri’ ’katılımcıların yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

      Açılış konuşmasının Üniversitemizin, Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir GAYRETLİ, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Muammer Coşkun ve Avcılar Sağlık Müdürü Hayrettin ÇOLAK tarafından yapıldığı Gelişim ’de Kariyer Günleri etkinliğine farklı konu başlıklarıyla birçok sunum ve söyleşi yapıldı.

      Ersoy Sağlık Grubu,Archem Diagnostic Türkiye Gazetesi Hastanesi, Acıbadem Hastanesi, Medilife Sağlık Grubu, Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Ortopedik Protez ve Ortezciler Derneği, Afa Uçuş Okulu, Umut Çocukları Derneği, Tüm Grafikerler Dayanışma Derneği, Tam Plastik A.Ş, Tüvtürk, İstanbul Sosyal Medya Derneği(SOSMED), Tüm Grafikerler Dayanışma Derneği, Grand Hyatt Otel, Albaraka Türk, Kaynak Holding gibi alanında öncü firmaların, Yönetim kurulu başkanları, Üst düzey yöneticileri ve dernek başkanları ile Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı, Opr. Dr. Ayşegül ÖZDEMİR OVALIOĞLU, Uzman Psikolog Yeşim Ünal, Moda Tasarımcısı, Erol Albayrak ve Noyan Şahin, Avukat Hüseyin AKKAR, Anestezi Uzm. Dr. Yusuf BİNER öğrencilere kariyer alternatifleri hakkında bilgiler vererek deneyimlerini aktardılar. Konuklar bilgi ve tecrübeleriyle öğrencilerimizin geleceklerinde yol gösterici oldular. Tam Plastik A.Ş. yönetim kurulu başkanı Gökhan TEKSEZER seminer sonunda yapılan çekilişle 5 öğrencimize cumhuriyet altını hediye etti.

      "Gelişim ’de Kariyer Günleri" iş dünyasının yanı sıra; Tiyatro - Sinema Oyuncusu Metin YILDIZ, Haber spikeri Seda AKBAY, Radyo D-Slow Türk müzik direktörü Sunny, Kral Pop Tv yapımcısı-Seslendirme sanatçısı Mert RUSCUKLU gibi medyanın da tanınmış isimlerini öğrenciler ile bir araya getirdi.

      Ayrıca; Medilife Sağlık Grubu, Acıbadem Hastanesi, Adecco, Türkiye İş Kurumu, Cafe Breno,Memorıal Hastanesi, Ersoy Sağlık Grubu, Türkiye Gazetesi Hastanesi, Ataköy Hastanesi,ŞafakHastanesi,MuratEğitimKurumları,Acarnet,Saat&Saat,GorrionHotel,LCW, Kaynak,Holding,Teleperformance,Albarakatürk,Nova Plastik, Demir Hayat, Metro Grup, İstanbul Cerrahi Hastanesi gibi farklı kurum ve kuruluşlardan gelen insan kaynakları yetkilileri stant çalışması yaparak okuyan ve mezun olacak öğrencilerle yüz yüze yapılan görüşmelerle iş ve staj başvurularını aldılar.

      Davetlilere katılımlarından dolayı İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, yöneticileri ve akademisyenleri tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

 

 

 

                                                 

            

                  

                               

                             

 

Gelişim’de Kariyer Günleri Eklenme Tarihi: :   11 Mayıs 2015 Pazartesi

İGÜ, Irak’ta öne çıkan 4 üniversite ile ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Irak’ta bulunan Alnoor Üniversitesi, Nort...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Sağlık Haftası’nda “Benim Sağlığım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Dünya Sağlık Haftası vesilesiyle Rektör P...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS