İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

GELİŞİMLİLER HALKLA İLİŞKİLER MESLEĞİ HAKKINDA FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

GELİŞİMLİLER HALKLA İLİŞKİLER MESLEĞİ HAKKINDA

FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

 

“Keşke Tüm Üniversitelerdeki Halkla İlişkiler Bölümleri Mesleğimizi Bu Şekilde Gelecek Nesillere Yansıtabilse”

 

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Programı öğrencileri tarafından  ‘’GELİŞİMLİLER HALKLA İLİŞKİLERİN BİLİNMEYEN YÖNÜNÜ ANLATIYOR’’ isimli proje hayata geçirildi. Projeyle, lise öğrencilerine Halkla İlişkiler mesleğinin tanıtılması amaçlanıyor.

Halkla İlişkiler mesleğini tanıtmak ve bu sektöre yeni uzmanlar kazandırmak için liselere yönelik bir proje gerçekleştirildi. Projeyi İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Programı öğrencileri yürütüyor. Projenin üçüncü semineri Tuncay Azaphan  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler bölümü öğrencilerine 24 Nisan 2015 tarihinde Ebranur AKTAŞ, Gizem BOZKUŞ, Ümran TONBİL ve Elif Nur SUALP  tarafından verildi.

“Keşke Tüm Üniversitelerdeki Halkla İlişkiler Bölümleri Mesleğimizi Bu Şekilde Gelecek Nesillere Yansıtabilse”

Gerçekleştirilen projede, Halkla İlişkiler öğrencilerinin, lise son sınıflar üzerinde yarattığı farkındalık dikkat çekti. Organizasyonu büyük bir ilgi ile karşılayan lise öğrencileri, verilen seminerde Halkla İlişkiler uzmanının toplum içindeki yeri konusunda bir çok soru sordular. Proje çerçevesinde halkla ilişkiler mesleğinin toplum tarafından yanlış bilindiğinin altını çizen, bu bağlamda meslek seçecek öğrencilere halkla ilişkilerin, anlatılmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler Program Başkanı Öğr. Gör. Emel Tozlu, “Halkla İlişkiler, stratejik zeka gerektiren toplum mühendisliği demektir. Bu bağlamda özellikle son beş yılda mesleğimizin değeri Avrupa ve Amerika’da bilindiği gibi ülkemizde de bilinmeye başlandı. Bundan dolayı Türkiye’nin geleceğinde halkla ilişkiler mesleğinin oynadığı rol yadsınamaz bir şekilde karşımızda durmaktadır ‘’ dedi. Tuncay Azaphan  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halkla İlişkiler bölümü öğretmeni İsmail Suna ,“Keşke Tüm Üniversitelerdeki Halkla İlişkiler Bölümleri Mesleğimizi Bu Şekilde Gelecek Nesillere Yansıtabilse” diyerek projeden son derece memnun olduğunu belirtti.

GELİŞİMLİLER HALKLA İLİŞKİLER MESLEĞİ HAKKINDA  FARKINDALIK YARATMAYA DEVAM EDİYOR Eklenme Tarihi: :   29 Nisan 2015 Çarşamba

İGÜ, Irak’ta öne çıkan 4 üniversite ile ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Irak’ta bulunan Alnoor Üniversitesi, Nort...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Sağlık Haftası’nda “Benim Sağlığım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Dünya Sağlık Haftası vesilesiyle Rektör P...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS