İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Güvenli Yaşam Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda 13-14 Mayıs 2014 tarihlerinde Gelişim Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Mustafa NURSOY başkanlığında Öğr. görevlileri Funda PEHLEVAN ve Ebru CENGİZ tarafından Güngören Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen “GÜVENLİ YAŞAM SEMİNERLERİ”nin ilki gerçekleştirilmiştir. Güngören Belediyesi Sivil savunma Şefi Sayın Kadir ZENGİN tarafından katılan öğrencilere özellikle deprem öncesinde sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı. Bir Deprem ülkesi olduğumuza dikkat çeken Sayın Kadir ZENGİN, deprem sonrası 72 saatin altın saatler olduğunu ve bu saatlerde hayatta kalabilmek için acil durum ve afet çantası hazırlanmasının önemini belirtti.

Somadaki üzücü afet sonrası düzenlenen seminerlerde ise bu bilgilerin ne kadar önemli olduğu ve bu tarz eğitimlerin ne kadar gerekli olduğu konusu üzerinde bir konuşma yapan Kadir ZENGİN öğrencilerimizin isteğini üzerine tüm okul kantinlerimizde ve seminer salonumuzda aynı anda düzenlenen 1 dakikalık saygı duruşuna katıldı.

Seminerler sonrasında katkıları ve katılımları için Sayın Kadir ZENGİN’e plaket verilmiş, kendilerine teşekkür edilmiştir.

Güvenli Yaşam Semineri Eklenme Tarihi: :   28 Mayıs 2014 Çarşamba

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS