İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ Diş Hastanesi açıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hastanesi açıldı. ADEE (Association for Dental Education in Europe) üyesi olan İGÜ Diş Hekimliği Fakültesi, Avrupa standartlarında eğitim gören diş hekimleri yetiştirmeye devam ediyor.

“Gelişim Gülümsetir” sloganıyla yola çıkılan Diş Hastanesi ile İstanbul Gelişim Üniversitesi, sağlıktaki gelişim sürecine hız kesmeden devam ediyor.

İGÜ, SAĞLIK HİZMETİ DÜZEYİNİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYOR

Yükseköğretimde 14’üncü yılını geride bırakan İstanbul Gelişim Üniversitesi, yüksek standartlara sahip eğitim olanaklarını Diş Hekimliği Fakültesi, Diş Hastanesi ile taçlandırıyor. Diş Hastanesi, kendi alanında uzman kadrosu, modern klinikleri ve laboratuvarlarıyla 1 Ağustos 2022 tarihinde hizmet vermeye başladı. 75 ünitli olan merkez hem diş hekimliği öğrencilerinin deneyim kazanmalarını sağlayacak hem de hastalarını sağlıklı ağız ve diş yapısına kavuşturacak.

Eğitimde uluslararasılaşmaya oldukça önem veren İstanbul Gelişim Üniversitesi, diş hekimliği eğitimi standartlarını yükseltmek için 2021 yılında ADEE (Association for Dental Education in Europe) üyesi olmuş, Türkiye’deki sayılı ADEE üyeleri arasında yerini almıştı.
 

İGÜ Diş Hastanesi açıldı Eklenme Tarihi: :   28 Temmuz 2022 Perşembe

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS