İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ’de “Gastronomi 1’inci Sınıflar Hoş geldin Etkinliği” gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü tarafından düzenlenen “Gastronomi 1’inci Sınıflar Hoş Geldin” etkinliğinin bu yıl 3’üncüsü gerçekleşti.

Öğretim Görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak ve Tolgahan Tabak ile Gastronomi öğrencilerinin hazırladığı tavuklu pilav ve ayran tüm etkinlik katılımcılarına ikram edildi.

Akreditasyondan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş, UBYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp, Prof. Dr. Orhan İşcan ve çok sayıda akademik ve idari personelin katılığı etkinlik gastronomi mutfağında yapıldı.

Prof. Dr. Nail Öztaş'ın, Prof. Dr. Hikmet Kavruk ve Prof. Dr. Orhan İşcan'ın ilk yemekleri dağıttıkları buluşmaya İGÜ Gastronomi Bölümleri öğrencileri katıldılar. Öğrencilerin gelenek haline getirdikleri “kazan kaldırma” bu yıl da yaşandı.



İGÜ’de “Gastronomi 1’inci Sınıflar Hoş geldin Etkinliği” gerçekleşti Eklenme Tarihi: :   4 Ekim 2018 Perşembe

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi

Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi...

Bangladeş Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniv...

Eklenme Tarihi: :   14 Mart 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS