İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

İGÜ’lü akademisyen, “Uygulamalı Siber Güvenlik Konferansı”na davet edildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen, 30 Kasım Uluslararası Bilgi Güvenliği Günü’ne adanmış "Azerbaycan'da Siber Ekosistemin Oluşumu" konulu Uygulamalı Siber Güvenlik Konferansı’na katılacak. Dr. Öğr. Üyesi Gönen konferansta hem açılış konuşmasını yapacak hem de “Siber Güvenlikte Farkındalık” konu başlığını değerlendirecek.

20’DEN FAZLA KONU BAŞLIĞI ELE ALINACAK!

Mingeçevir Devlet Üniversitesi (Mingəçevir Dövlət Universiteti),Azerbaycan Teknik Üniversitesi (Azərbaycan Texniki Universiteti) ve Gazi Üniversitesi ortaklığı ile hazırlanan "Uluslararası Bilgi Güvenliği" gününe adanmış "Azerbaycan'da Siber Ekosistemin Oluşumu" konusunda Uygulamalı Siber Güvenlik Konferansı, 30 Kasım’da yapılacak. Konferansa iki gün boyunca konuşmacı olarak katılacak olan İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF), Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen aynı zamanda konferansta açılış konuşması da yapacak.

30 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında online platform üzerinden gerçekleşecek olan Uygulamalı Siber Güvenlik Konferansı’nda 20’den fazla konu başlığına değinilecek. Data sızması, siber güvenliğin önemi, uygulamalı web güvenliği, mobil zararlı programlar gibi birçok önemli konunun konuşulacağı programda, Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen de “Siber Güvenlikte Farkındalık”ı anlatacak.

İGÜ’lü akademisyen, “Uygulamalı Siber Güvenlik Konferansı”na davet edildi Eklenme Tarihi: :   29 Kasım 2022 Salı

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi


ABET AQAS AHPGS