İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Türk Hava Yolları Pilotu ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencileri Bir Araya Geldi​​

        Uçak Teknolojileri ve Havacılık Bölümü öğrencileri, Türk Hava Yolları ile kariyerleri için önemli bir eğitime imza attı.

    İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi ve Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği’nin işbirliği ile “MMEL/ MEL Master Minimum Equipment List Kullanımı” adında eğitim düzenledi. Geçtiğimiz günlerde Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimin konuğu Türk Hava Yolları Sorumlu Kaptan Pilot Tolga Hakan Çakıter oldu.

     Çakıter’in konuşmacı olarak yer aldığı eğitime, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Uçuş Harekat Yöneticiliği, Uçak Teknolojileri ve Havacılık Bölümü öğrencileri katılım gösterdi. Eğitim kapsamında Master Mel nedir, Mel nedir, Mmel/Mel içeriği , Mmel/Mel kısıtlamaları, Mmel/Mel kullanım ve yetkileri konuları masaya yatırıldı.

       Meslekleri ile ilgili yararlı eğitimden geçen Gelişim Üniversitesi öğrencileri; Mmel /Mel Master Minimum Equipment List’in kullanma yöntemlerini öğrendi, Mel kullanımı hakkında  bilgi ve beceri kazandırılması konusunda önemli bir deneyim sağladı. Program sonunda İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyeni Öğ.Gör. Ahmet Salim Süzen katkılarından dolayı Türk Hava Yolları Sorumlu Kaptan Pilot Tolga Hakan Çakıter’ e plaketini taktim etti.

Türk Hava Yolları Pilotu ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğrencileri Bir Araya Geldi​​ Eklenme Tarihi: :   26 Aralık 2016 Pazartesi

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Hasat Zamanı Kısa Film Festivali başvuru...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   18 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS