İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

UBYO Gastronomi öğrencileri ilköğretime destek veriyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi ve GastroBahçe Kulübü öğrencileri, 2018-19 eğitim ve öğretim yılı güz döneminde ilköğretim öğrencileri ile bir araya geliyor.

Biltes Koleji Kâğıthane ve Kemerburgaz yerleşkelerindeki ilköğretim öğrencilerinin “Tarım ve Yaşam Becerileri Projesi” kapsamında uygulamalı dersler veren Gastronomi öğrencileri, ekolojik kaynakları kullanarak beslenme ve gıda hazırlama, çevre bilinci, toprak ve bitkiler, gastronomi temelleri gibi konularda bilgi ve tecrübelerini aktarıyor.
 
Derslerde ilk görevlendirilen mezunlardan Kubilay Semih Bozyel, Emrah Özaltın ve Karapınar’a, GastroBahçe Kulübü Başkanı Okan Ateş, kulüp öğrencileri ve UBYO Gastronomi öğretim görevlileri destek veriyor.
 
Öğrencilerin bu gibi projeler sayesinde, üniversite ve bölümlerini yetişen gençlere tanıtabileceklerini belirten UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı ve GastroBahçe Kulübü Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, “İGÜ’nün sosyal projelere yaklaşımını daha geniş kitlelere duyurması, öğrencilerin eğitim ve öğretim ile iç içe ders verme becerilerini geliştirmesi gibi birden fazla fırsatı sonuca dönüştürebileceğiz. Proje desteği tüm güz dönemi süresince farklı öğrenci ve mezunlarımız ile verilmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
 

UBYO Gastronomi öğrencileri ilköğretime destek veriyor Eklenme Tarihi: :   1 Ekim 2018 Pazartesi

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi

Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi...

Bangladeş Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniv...

Eklenme Tarihi: :   14 Mart 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS