İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi başvuru tarihi uzatıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından 10-11 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi'ne son bildiri özeti gönderme tarihi 11 Şubat 2022’ye kadar uzatıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Uygulamalı Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi’nin ana teması ‘Sürdürülebilirlik’ olarak belirlendi. Kongre, 10-11 Mart tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

‘’SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK’’LE İLGİLİ TEORİK VE UYGULAMALI BİLİMSEL ÇALIŞMALARA YER VERİLECEK

10-11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi’nde yer almak isteyen bilim insanları için son bildiri özeti gönderme tarihi ise 11 Şubat olarak belirlendi. Sosyal Bilimler alanında özgün ve akademik çalışmaların, bilim insanlarının paylaşımına sunulacağı kongrede ‘’sürdürülebilirlik’’ kavramı; sosyal, ekonomik ve çevre temaları esas alınacak.

Alanında uzman bilim insanlarının katkılarıyla yeni bilgilere ulaşmanın hedeflendiği kongrede, sunumlar yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Geleceğin en önemli kavramlarından olan sürdürülebilirlik konusunun ön planda tutulduğu Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi’nde sosyal bilimler; kuramsal, kavramsal, teorik ve uygulamalı olarak ele alınacak. Bu sayede kongrenin, bilimsel çalışmalara katkı sağlaması da amaçlanıyor.

Antropolojiden, Yönetim Bilişim Sistemleri’ne kadar 34 farklı sosyal bilimler alanında temel ana konulara yer verilecek olan kongrede, kabul edilen bildiriler ise 12 Şubat’ta açıklanacak.  
 
 








Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi başvuru tarihi uzatıldı Eklenme Tarihi: :   7 Şubat 2022 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS