2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemizin Faaliyetleri Hakkında

"Yeni Koronavirüs Salgınında Eğitim Öğretim Süreçleri" konulu Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 04.09.2020 tarihli yazısı uyarınca Üniversitemiz Sağlık Önlemleri Değerlendirme Komisyonunun önerileri üzerine 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Üniversitemizin Eğitim Öğretim faaliyetlerinde aşağıda belirtilen tedbirlerin ve önlemlerin uygulanmasına karar verilmiştir.

-Teorik derslerin uzaktan öğretim yöntemiyle yapılmasına,
-Uygulamalı eğitimlerin zorunlu olduğu programlarda/bölümlerde derslerin uzaktan eğitim veya hibrit olarak sürdürülmesine,
-Vize sınavlarının sınav güvenliği sağlanarak uzaktan bağlantı ile yapılmasına,
-Sınavların çoktan seçmeli, test, klasik sınav, yazılı veya ödev/proje şeklinde yapılmasına,
-Derslerde devam zorunluluğunun dikkate alınmasına,
-Koronavirüs salgınının seyrine ve olağanüstü hal durumuna veya güncel gelişmelere göre alınan önlemler ve tedbirlerin yeniden değerlendirilmesine karar verilmiştir.

Hibrit Eğitim Modeli: Online eğitim modelinin ve yüz yüze eğitim modelinin birlikte uygulanması anlamına gelmektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Senato Kararına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Eklenme Tarihi:   11 Eylül 2020 Cuma

"Cumhuriyetin 100. Yılında 18 Mart Çanak...

Eklenme Tarihi: :   15 Mart 2024 Cuma