İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezsiz) Yüksek Lisans Dönem Projesi

Dönem Projesi

Dönem Projesi hakkında,

1. 2016-2017 Öğretim yılı Güz Yarıyılında programa kayıt yaptıran ( 1.yarıyıl) ve 16 Şubat 2017 de  2016-2017 Öğretim Yılı Bahar yarıyılına ( 2.yarıyıl) başlayan Fen Bilimleri Enstitüsü Tezsiz Yüksek Lisans programlarına kayıtlı tüm öğrencilerin Dönem Projesi dersine kayıt yaptırmak zorundadır.

2. Bu derse kayıt yaptırmayan ve proje onayını imzalatıp enstitüye teslim etmeyen ve dönem sonunda dönem projesini yazım kurallarına uygun bir şekilde hazırlayarak  danışmanına onaylattıktan sonra Enstitü müdürlüğüne teslim etmeyen öğrencilerin mezun olması söz konusu olamaz.

3. Ayrıca öğrencilerin mezun olabilmeleri için almak zorunda oldukları tüm derslerden (10 adet ) dersten başarılı olması gerekir. Derslerinden başarılı olmayan öğrencinin dönem projesi Enstitü Yönetim Kurulunda kabul edilmeyecektir.

4. Herhangi bir sebeple ders eksiği olan öğrenciler eksik derslerine acele olarak kayıt yaptırmaları gerekir.

5.  Dönem projesi öneri formu için tıklayınız.

6. 15 Şubat 2017 tarihine kadar proje onay formlarını doldurup danışmanlarınıza imzalattıktan sonra  Enstitüye teslim etmeniz gerekiyor.

7. Dönem Projelerini zamanında hazırlamanız ve en geç final sınavları başlamadan önce (22 Nisan 2016 Cumartesi-Saat 12:00) Enstitüye teslim etmeniz gerekmektedir.

8.Dönem projenizi  yazdırıp basıma vermeden önce proje danışmanlarınız ile sık sık görüşmeniz gerekiyor.

9. Danışmanınız ile görüşmeye gelmeden önce mesajlaşarak randevu almanız gerekir. Habersiz geldiğinizde danışmanınızı bulamayabilirsiniz.

10. Dönem içinde veya dönem sonunda danışmanımı bulamadım veya mesajlarıma dönmedi mazereti istemiyoruz. Bunun için e-mail adresleriniz değiştirmemeniz gerekir.

11. Proje konuları mutlaka İş Salığı ve Güvenliği konularını içermeli. Bu konularda istatistik içerikli bilgiler ve anket çalışmaları da konu olarak seçilebilir. Fakat anket çalışması ile ilgili konu seçen öğrenciler çalışmaya başlamadan önce Üniversiteden izin ve  anket sorularını içeren bir rapor sunarak ETİK KURUL onayı almaları gerekir.

12. Tezsiz Yüksek Lisans Dönem Projesi  projesi yazım şablonu için tıklayınız. Ayrıca proje yazım kuralları FBE Web sayfasından görülebilir.

13. Öğrenciler, Dönem proje çıktısını öğrenci işlerinden yazım klavuzuna uygun bir biçimde yazıldığını onaylatmadan teslim edemez.

Başarılar dilerim.

Prof. Dr. Nuri KURUOĞLU