MESLEKİ UYGULAMALAR STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE..!

Mesleki Uygulamalar Stajına gidecek öğrencilerin listesi SHMYO STAJ DUYURU PANOSUNDA, OBİS de ve www.shmyo.gelisim.edu.tr web sitemizde duyurulmuştur. İsimleri yer alan öğrencilerimizden Staj başlangıç tarihi 10.10.2016 dan itibaren başlayan öğrencilerimiz, Staj formlarını onaylatma işlemlerine aşağıda belirtilen bölgelerdeki tarihe göre başlayacaktır. 21.11.2016 dan itibaren başlayan öğrencilerimiz ise 14.10.2016 tarihi itibariyle form onaylatma işlemine gideceklerdir. Ayrıca, Kamu Hastanelerinde yaşanan sistemsel sorunlar nedeniyle işlemlerin bazen yapılamamasına sebep olmaktadır. Bu nedenle meydana gelebilecek aksamalarda durum bilgisini Bölüm / Program Başkanlarınıza bildiriniz. Yaşanabilecek gecikme nedeniyle 10.10.2016 tarihinde staja başlayan öğrenciler ilk hafta başlayamama durumu Üniversitemiz tarafından telafi edilecektir.

NOT: Öğrencilerimizin ilgili hastanelere form onayına gittiklerinde, hastanelerin istedikleri gerekli evraklar bilgisini almaları gerekmektedir.

BEYOĞLU BÖLGESİ HASTANELERİ: OKMEYDANI EAH, ŞİŞLİ ETFAL , EYÜP DEVLET HAST. GOP TAKSİM EAH. İSTİNYE DEVLET HAST. KAĞITHANE DEVLET HAST. BALTALİMANI EAH.  (10.10.2016 itibariyle Hastanelere müracaat ediniz.)

ÇEKMECE BÖLGESİ HASTANELERİ: AVCILAR MURAT KÖLÜK DEV. HAST. ESENYURT DEVLET HAST. KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN EAH. MEHMET AKİF ERSOY EAH. BÜYÜKÇEKMECE DEVLET HAST. ÇATALCA İLYAS ÇOKAY DEVLET HAST. SİLİVRİ DEVLET HAST. BAŞAKŞEHİR DEVLET HAST. BEYLİKDÜZÜ ADSM  (10.10.2016 itibariyle Hastanelere müracaat ediniz.)

BAKIRKÖY BÖLGESİ HASTANELERİ: BAĞCILAR EAH. DR. SADİ KONUK EAH. ESENLER KDEAH. BAHÇELİEVLER DEVLET HAST. BAHÇELİEVLER ADSM. BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HAST. GÜNGÖREN ADSM  İSTANBUL FTR   (10.10.2016 itibariyle Hastanelere müracaat ediniz.)

FATİH BÖLGESİ HASTANELERİ: TOPÇULAR ADSM  HASEKİ EAH. İSTANBUL EAH. BAYRAMPAŞA DEVLET HAST. YEDİKULE EAH. LÜTFİYE NURİ BURAT DEVLET HAST. SÜLEYMANİYE EAH. ARNAVUTKÖY DEVLET HAST.  (10.10.2016 itibariyle Hastanelere müracaat ediniz.)

STAJ KOMİSYONU

Eklenme Tarihi:   6 Ekim 2016 Perşembe