‘En İyi Akademik Araştırmacı’ ödülünün sahibi Türkiye’den

Araştırma ve geliştirmeye odaklanan, kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluş olan Bilim İnsanları, Geliştiriciler ve Fakülteler Derneği (ASDF) tarafından düzenlenen ASDF Global Awards sahiplerini buldu. 27 kategoride dağıtılan bilim ödüllerinden ‘En İyi Akademik Araştırmacı’ ödülünün sahibi İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyesi oldu.

‘En İyi Akademik Araştırmacı’ ödülünün sahibi Türkiye’den

Bireylerin geniş kapsamlı araştırma yeteneklerinin artırılması ve bilginin insanlar arasında paylaşılması için bilginin tüm imkânlarla geliştirilmesini hedefleyen ASDF tarafından 11’incisi düzenlenen ASDF Global Awards sahiplerini buldu. ‘En İyi Akademik Araştırmacı’ kategorisinin ödülüne İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ashifa Kariveliparambil Mohammed Ashraf layık görüldü.

Düzenlenme Tarihi: 10.01.2022