İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

‘Gelişim Sanat Galerisi’ ilk sergisini açtı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Gelişim Sanat Galerisi, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının katkılarıyla ilk sergisini açtı. ‘Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi’ adlı verilen sergiyle hizmete açılan galeriye yoğun ilgi gösterildi.

Gelişim Sanat Galerisi, ‘Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi’ ile sanatseverlerle buluştu. İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, Avcılar Belediye Başkan Yrd. Yazgülü Karataş, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Güzel Sanatlar Dekan V. Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçıner, İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Ganiz’in de açılışında yer aldığı sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. İsmet Çavuşoğlu, Gelişim Sanat Galerisi’nin üniversite ve İstanbul halkının sanatsal değerlerine katkı yapacak önemli bir adım olduğunu belirterek, ulusal ve uluslararası sergilerin devam edeceğini ifade etti.

Sergi ve sanat galerisi için iyi dileklerde bulunan Prof. Dr. Burhan Aykaç ise, sergiye katılan sanatçıları plaket takdimi ile tebrik etti.

Gelişim Sanat Galerisi, Akademi Sanat - Karma Resim Sergisi 5 Mart 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilir. 

‘Gelişim Sanat Galerisi’ ilk sergisini açtı Eklenme Tarihi: :   11 Şubat 2020 Salı

İGÜ-TTO tarafından TÜBİTAK MAM'a ziyaret...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (İGÜ-TTO) tarafından...

Eklenme Tarihi: :   18 Mart 2024 Pazartesi

Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi...

Bangladeş Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve İstanbul Gelişim Üniv...

Eklenme Tarihi: :   14 Mart 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS