27 Nisan 2012 Tarabya İstek Vakfı Mustafa Kemal Okulları Meslekler Günü Ne Katıldık.

27 Nisan 2012 ‘Tarabya İstek Vakfı Mustafa Kemal Okulları’ tarafından düzenlenen “MESLEKLER GÜNÜ”  okulun öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen fuarda tanıtım materyallerimiz dağıtıldı, öğrencilere okulumuzla ilgili burslar ve yeni açılacak bölümler ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Fuarda üniversitemizi Halkla İlişkiler Müdürü Dilek Sevtap Gürbüz ve Halkla İlişkiler Uzmanı Zehra Sezgin temsil etti. Mimarlık Bölüm Hocamız Arş.Gör. Özlemnur Ataol öğrencilerden gelen soruları cevapladı, ders içerikleri ve bölümler hakkında bilgilendirme yaptı . Fuara kurumumuzla birlikte Bahçeşehir Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Lefke Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi  tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarında bulundu.

Düzenlenme Tarihi: 14.01.2013