Bası Yarası Konferansı

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu  Hemşirelik  Bölümü tarafından düzenlenen ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda  25 Mart 2014 Salı  günü saat 14.00 – 16.00 arasında Sn. Uz. Hem. BANU KATRAN tarafından “BASI YARASI” konulu konferans verilmiştir.

Konferanstan önce Prof. Dr. Hatice PEK ve  Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. A. Yüksel BARUT tarafından konu ile ilgili açıklamalar yapılmış, konuklara katılımları için teşekkür edilmiştir.

Sn. Uz. Hem. BANU KATRAN’ın bası yarası oluşum nedenlerini, önlenmesi için yapılması gerekenleri ve oluştuktan sonra tedavisine yönelik ilkeleri içeren sunumundan sonra katkısı ve katılımı nedeni ile plaketi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. A. Yüksel BARUT tarafından verilmiş, teşekkür edilmiştir.