İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

BESYO 1’inci sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) yeni eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran 1’inci sınıf öğrencilerine yönelik, akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanakları tanıtmak, üniversitedeki akademik ve idari yapı ile bölümlerin işleyişini anlatmak amacıyla oryantasyon programı düzenledi. Programın açılış konuşmasını İGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş yaptı.

Yeni öğrencilerin üniversite yaşamlarına çok daha hızlı uyum sağlamasının hedeflendiği programın açılışında konuşan Öztaş, İGÜ’nün yükseköğretim alanında elde ettiği başarılardan bahsetti. 57 programlarının uluslararası akreditasyon kuruluşları tarafından akredite edildiğini belirten Öztaş, bunun bir Türkiye rekoru olduğunun altını çizdi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Öztaş,  yeni dönemin herkes için hayırlı olması temennisinde bulundu.

BESYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal, Müdür Yardımcıları ve BESYO Bölüm Başkanlarının konuşmaları ile devam eden oryantasyon programında bölümler hakkında detaylı bilgilendirilen öğrencilere, akademik, kültürel, sportif ve sosyal olanaklar da tanıtıldı.

BESYO 1’inci sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi Eklenme Tarihi: :   30 Eylül 2019 Pazartesi

İGÜ, Irak’ta öne çıkan 4 üniversite ile ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi ile Irak’ta bulunan Alnoor Üniversitesi, Nort...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe

Dünya Sağlık Haftası’nda “Benim Sağlığım...

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Dünya Sağlık Haftası vesilesiyle Rektör P...

Eklenme Tarihi: :   25 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS