Borsa İstanbul Ziyareti

Bankacılık ve Sigortacılık Programı ve İşletme Yönetimi Programı öğrencileri Bankacılık ve Sigortacılık Program Başkanı Öğr. Gör. Öznur YAMAN, İşletme Yönetimi Program Başkanı Ebru CENGİZ ve Öğr. Gör. Vedat BAŞ ile birlikte 22 Kasım 2013 Cuma günü Borsa İstanbul’u ziyaret ettiler.

Ziyarette öğrencilerimiz Kurumsal İletişim Bölümü Yatırımcı Danışma Merkezi Servisi Yöneticisi Arzu Girgin’in gerçekleştirdiği “Borsa İstanbul A.Ş. Bilgilendirme Toplantısına” katıldılar. Toplantıda öğrencilerimize Borsa İstanbul tanıtılarak, amaçları, faaliyetleri ve Borsa İstanbul’da kariyer imkânları hakkında bilgiler verildi. Ziyaret, öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği, borsa seans salonunda geçerek, borsa işlem sürecini canlı olarak izlemeleri ile son buldu.