Çanakkale; İnancın Teknolojiye üstün gelişidir.

Gelişim Üniversitesi Milli Kültür Tarih ve Edebiyat Kulübü 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla, Gelişim Meslek Yüksek Okulunda Çanakkale Zaferi programı düzenledi.

Tarihçi-Yazar Ekrem Şama'nın katıldığı programa  Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyeleri İstanbul'da bulunan üniversite ve konsey başkanları,Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Gelişim Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Çanakkale Zaferini anlatan sinevizyon gösterimi ile başlayan program  Şu Boğaz Harbi kitabı yazarı Ekrem Şama'nın sunumuyla devam etti. Şama; Bir milletin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değil imanlı ve inançlı evlatlarıdır. İşte bugün burada inançlı evlatlar ile  ecdadamızı anıyoruz. dedi. Program Milli Kültür Tarih ve Edebiyat Kulübü Başkanı Umut Sarıkaya'nın Ekrem Şama'ya Plaket vermesinin ardından sona erdi.

Düzenlenme Tarihi: 25.03.2013