Cumhurbaşkanı Ekonomi Baş Danışmanı Durmuş Yılmaz’ı Ağırladık

7 Mayıs Salı günü Fakülteler kampüsünde, Cumhurbaşkanı  Ekonomi Baş Danışmanı Sayın Durmuş Yılmaz’ı  ağırladık. İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Zekai Orhan ın  teşekkür konuşmasıyla başlayan konferansta Sayın Baş Danışman Durmuş Yılmaz,  “ Türkiye de Para Politikası “ konusunda güncel bilgiler verdi. Sayın Durmuş Yılmaz Dünyada yaşanan ekonomik kriz karşısında para politikalarının yeniden dizayn  edilmesi gerektiğini, dolayısıyla para politikası ve para teorisi alanındaki teori ve modellerin yeniden değerlendirileceği konusuna değindi.

Sayın Baş Danışman Durmuş Yılmaz’ ın konuşmalarının ardından öğrencilerimizin soruları yanıtlandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Koz un plaket takdimi ile konferans sona erdi.

Düzenlenme Tarihi: 09.05.2013