İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

“Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin Fotoğraf Sergisi açıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öncülüğünde düzenlenen “Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin Fotoğraf Sergisi açıldı. 19 Ekim-23 Aralık tarihlerini kapsayan, çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilincinin geliştirilmesini amaçlayan projenin 3’üncü ve son etabı olan “Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Rehberli Gezi Turu Fotoğraf Sergisi” ziyaretçileriyle buluşuyor.

İGÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öncülüğünde, TEMA (Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma) Vakfı ve Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi (NGBB) desteğiyle, üniversite öğrencilerinin çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilincinin geliştirilmesini amaçlayan “Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 3’üncü etabı olan “Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Rehberli Gezi Turu Fotoğraf Sergisi”, 12-23 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilir.

“ÇEVRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE ÇEVRE BİLİNCİ” KAZANDIRMAK AMAÇLANIYOR

19 Ekim-23 Aralık tarihlerini kapsayan “Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin ilk etabında, TEMA Vakfı Avcılar İlçe Sorumlusu Songül Çağışlar’ın katılım gösterdiği “Çevresel Sürdürülebilirlik ve Çevre Bilinci” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Projenin 2’nci ayağı olan “Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Rehberli Gezi Turları”nda Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) öğrencilerinin çektiği fotoğraflar, 12-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mehmet Akif Ersoy Fuaye Alanı’nda sergileniyor. Proje ile; küresel ısınma, iklim değişikliği, sürdürülebilir yaşam ve tehdit altındaki bitkiler gibi konularda “çevresel sürdürülebilirlik ve çevre bilinci” kazandırmak, gündelik yaşamda sürdürülebilirlik anlayışının geliştirilmesine katkı sunmak amaçlanıyor.






 



“Doğada Gelişim Var” Sosyal Sorumluluk Projesi’nin Fotoğraf Sergisi açıldı Eklenme Tarihi: :   14 Aralık 2022 Çarşamba

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS