İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

EAIE’de “Gelişim” rüzgarı esti!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü, geçtiğimiz günlerde Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği’ne (EAIE- European Association for International Education) katıldı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Erasmus Koordinatörlüğü, Barselona’da İGÜ rüzgarı estirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü, 13-16 Eylül 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Barselona şehrinde Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE- European Association for International Education) tarafından bu yıl 32'ncisi düzenlen EAIE Uluslararası Eğitim Fuarına katılım sağladı.

100’Ü AŞKIN ÜNİVERSİTE İLE GÖRÜŞME YAPILDI

Dünyanın birçok yükseköğretim kurumunu aynı yerde toplamayı başaran Avrupa’nın en büyük yükseköğretim fuarı EAIE’in bu yılki teması ‘’The future in full colour”dı. Katılımcı sayısının 6000’e ulaştığı fuarda, İstanbul Gelişim Üniversitesi bu yıl ilk kez yer aldı. Fuar vasıtasıyla kurumlar arası verimli anlaşmaların mihenk taşı olan yüz yüze görüşmeler, hemen her coğrafya ile mümkün hale geldi. 100’ü aşkın üniversite ile yapılan görüşmelerde sayısız anlaşma taslağı oluşturuldu. Afrika’dan Avrupa’ya, Amerika’dan Asya’ya birçok kıtadan üniversitenin buluştuğu fuarda Erasmus+ Anlaşmaları, ikili anlaşmalar ve Uluslararası Kredi Hareketliliği Projeleri kapsamında güçlü ortaklıklar gerçekleştirildi. Yapılan görüşmeler sayesinde yeni tesis edilen ortaklıklar ve var olan ortaklıkların iyileştirilmesi ile kurumsal uluslararasılaşma stratejisinin etkin bir biçimde uygulanmasına da olanak sağlandı.

İGÜ STANDINI BARSELONA BAŞKONSOLOSU ZİYARET ETTİ!

Gerçekleştirilen fuarda İstanbul Gelişim Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü. Çok sayıda üniversite temsilcisi bilgi almak ve iş birliği tesis etmek amacıyla üniversitemiz ile bir araya geldi.  EAIE Uluslararası Eğitim Fuarı katılımı esnasında İstanbul Gelişim Üniversitesi standı İspanya’da bulunan Barselona Başkonsolosu Selen EVCİT ve Türkiye Ulusal Ajansı Yükseköğretim Koordinatörü Hür GÜLDÜ tarafından da ziyaret edildi.

EAIE’nin üniversitemiz ortak ağının genişlemesine, ulusal ve uluslararası arenada tanınırlığının artmasına ve prestijinin güçlenmesine katkı sağlaması, fuar sonrası alınan geri bildirimlerin en önemli paydası olacak. Bu kapsamda kurulacak iş birliklerinin sayısının artması, ortak akademik toplantı ve konferanslar düzenlenmesi, ar-ge faaliyetleri gerçekleştirilmesi, çeşitli projeler ortaya konulması fuarın, üniversitemiz için yaratacağı katma değerler arasında.








EAIE’de “Gelişim” rüzgarı esti! Eklenme Tarihi: :   10 Ekim 2022 Pazartesi

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Hasat Zamanı Kısa Film Festivali başvuru...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   18 Nisan 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS