İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Erasmus+ hareketliliğine 3 ülke daha eklendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’nün 2022 yılı KA-171 başvuruları kapsamında hazırlamış olduğu 4 bölgeden 5 ülke ile değişimi esas alan Bölgesel Ortaklıklar proje başvurusu, gerçekleştirilen kalite değerlendirmeleri sonucunda hibelendirilmeye uygun bulundu. Bu sayede KA-171 ile İGÜ’lü öğrenciler ve personeller bu sene ilk defa Amerika Birleşik Devletleri, Endonezya ve Ürdün’de Erasmus+ hareketliliği gerçekleştirebilecek.

ULUSLARARASILAŞMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

İstanbul Gelişim Üniversitesi, öğrenci ve personellerine KA-107 ve KA-171 programlarıyla daha fazla ülkede, daha fazla üniversite ile hareketlilik imkânı sunuyor. Üniversitelerin karşılıklı bölüm ve kontenjan anlaşması yapmalarına dayanarak gerçekleştirilen projelerde hem öğrencilerin farklı bir ülkede eğitim-öğretim ortamını deneyimlemesi sağlanıyor hem de öğrenci ve personellerin kişisel ve mesleki gelişimlerinin artırılması destekleniyor.

24 ülkeden 155 üniversite ile Erasmus anlaşmasına sahip olan İGÜ, KA-171 projesi ile üniversite personel ve öğrencilerine Amerika Birleşik Devletleri, Azerbaycan, Endonezya, Ukrayna ve Ürdün’de hareketlilik gerçekleştirme olanağı sunuyor. Hâlihazırda Erasmus Koordinatörlüğü tarafından uygulamasının başarıyla gerçekleştirildiği Azerbaycan ve Ukrayna ortaklık projesinin farklı ülkelerden yeni ortaklar eklenerek yeniden hibelendirilme çalışmaları da devam ediyor.
 



Erasmus+ hareketliliğine 3 ülke daha eklendi Eklenme Tarihi: :   10 Ağustos 2022 Çarşamba

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Bahçeşehi...

Bahçeşehir Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi’nin mezuniyet töreni, ...

Eklenme Tarihi: :   4 Haziran 2025 Çarşamba

Kurban Eti Sofrada Sert Kalmasın: Bu Hat...

Kurban Bayramı öncesi sofralara lezzet katmak isteyenler için etin doğru sa...

Eklenme Tarihi: :   4 Haziran 2025 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS