İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

“EU-RUDISNET” projesi eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

Kırsal kesimde yaşayan ve engelli olan bireylerin mentorluk ve liderlik yoluyla, sosyal hayata entegre edilmesini amaçlayan EU-RUDISNET projesinin, Türkiye ortaklığını İstanbul Gelişim Üniversitesi gerçekleştiriyor.

Koordinatörlüğünü İspanya’dan COCEMFE Sevilla’nın yaptığı projenin, 4’üncü Ulus Ötesi Toplantısı 23 -24 Kasım 2022 tarihlerinde Slovenya’nın Maribor kentinde düzenlendi. OZARA d.o.o.’nun ev sahipliğini üstlendiği toplantıya, İstanbul Gelişim Üniversitesinin yanı sıra ortaklık içinde yer alan The Ländliche Erwachsenenbildung Thüringen, Consorzio SGS ve Baltic Education Technology Institute kurumları da eşlik etti.

PLATFORMUN ŞUBAT AYINDA HAZIR OLMASI PLANLANIYOR!

Kırsal kesimde yaşayan engelli bireyler için hazırlanan müfredatın detaylarının tartışıldığı “EU-RUDISNET projesi 4’üncü Ulus Ötesi Toplantısı”, geçtiğimiz ay düzenlendi. 2023’ün Şubat ayına kadar tamamlanması planlanan müfredatın pilot uygulamaları, yaza kadar beş ülkede devam edecek.  6 modülde liderlik becerilerinin verileceği kurs, kırsal kesimde yaşayan engellilerle çalışan eğitim profesyonelleri için tasarlandı.

“OZARA d.o.o.” ATÖLYESİ ZİYARET EDİLDİ

Bünyesinde %50 engelliye istihdam fırsatı veren OZORA d.o.o, engelli bireylere yönelik çeşitli iş kollarına da sahip. Atölyesinde aktif olarak üretim yapan OZARA d.o.o. ortaklığa bir vizyon vermesi açısından üretim yerine bir çalışma gezisi planladı. Ulus ötesi toplantısı katılımcıları, engelli bireyleri iş başında ziyaret etti.  PVS pencere çerçevesi yapımından, ekmek mayalama sepeti temizliğine kadar farklı işlerin yapıldığı atölyede, katılımcılar engelli bireylerin deneyimlerini gözlemleme ve onlarla sohbet etme fırsatı buldular. 










“EU-RUDISNET” projesi eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı Eklenme Tarihi: :   19 Aralık 2022 Pazartesi

Uzmanı açıkladı: Doğru kitapları okumak ...

Dünya çapında 300 milyondan fazla insanı etkileyen ve her yıl yaklaşık bir ...

Eklenme Tarihi: :   22 Nisan 2024 Pazartesi

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS