İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Farklı milletlerden öğrenciler bir araya geldi

Erasmus Günleri etkinliğinde farklı milletlerden birçok öğrenci bir araya geldi. Atölye faaliyetlerine katılan öğrenciler, hem kültürel etkileşim sağladı hem de dil, din fark etmeksizin bir arada çalışmanın ve yaşamanın mümkün olduğuna vurgu yaptı. Öğrenciler, yogadan, İtalyan mutfağına, Türk müziğinden dünya müziğine, çeşitli aktivitelere katılma şans yakaladı.

"İLKİNE İMZA ATILDI"

2018 yılından bu yana Erasmus+ programının tanınırlığını ve projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları teşvik etmek için Erasmus Günleri düzenleniyor. Bu yıl Erasmus Günleri’nin ilkine imza atan İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde farklı milletlerden birçok öğrenci de etkinliklerde bir araya geldi.

"GENÇLİK VURGUSU ÖNE ÇIKARILDI"

Erasmus Günleri etkinliği hakkında konuşan İGÜ Erasmus Koordinatörü Alisa Usubova, “İlk iki gün gerçekleştirilen faaliyetlerde Avrupa Yeşil Mutabakatı çerçevesinde Yeşil Erasmus vurgusuyla, öğrenciler ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Diğer etkinliklerde ise gençlik vurgusu öne çıkarılarak, hem farklı kültürlere ait aktivitelerin bir arada gerçekleştirilmesi, hem de Erasmus programının yaygınlaştırılmasının sağlanması amaçlandı. Yogadan, İtalyan mutfağına, Türk müziğinden dünya müziğine çeşitli aktiviteler öğrencilere sunuldu” ifadelerini kullandı.

Farklı milletlerden öğrenciler bir araya geldi Eklenme Tarihi: :   20 Ekim 2021 Çarşamba

Sürdürülebilirlik çalışmalarına önem ver...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Sıfır Atık Projesinden Sor...

Eklenme Tarihi: :   29 Mart 2024 Cuma

İGÜ ADSUAM ve SGK arasında protokol imza...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Mer...

Eklenme Tarihi: :   19 Mart 2024 Salı


ABET AQAS AHPGS