İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’e ziyaret

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2022 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından eğitim protokolü kapsamında verilen desteğe teşekkür etmek ve 2023 yılında kapsamı daha da genişletilerek yeni protokol gerçekleştirilmesi amacıyla Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti.

“Araştırma Üniversitesi” vizyonuyla ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin öncelikleri arasında; topluma bilim yoluyla katkı sağlamak ve kaliteli eğitim vermek yer alıyor. Bu bağlamda ortak projeler ve iş birlikleri gerçekleştiren İGÜ, yaptığı çalışmalarla gelecek nesillere bilim ve teknolojinin ışığında eğitimler veriyor. İGÜ’nün eğitim protokolü kapsamında, 2022 yılında verdiği desteğe teşekkür etmek amacıyla Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti. 2023 yılında protokolün kapsamının genişletilmesinin konuşulduğu toplantıda, eğitim konuları da belirlendi.

Eğitimlerin kapsamının genişletilmesi planlandı

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminden Çağla Mert ve Proje biriminden Aslı Barman, 2022 yılında İstanbul Gelişim üniversitesi (İGÜ) tarafından eğitim protokolü kapsamında verilen desteğe teşekkür etmek ve 2023 yılında yeni protokol gerçekleştirilmesi amacıyla Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’i makamında ziyaret etti. Bilime, teknolojiye, Ar-Ge’ye önem veren İGÜ “Gelişim’e Açık Ol” sloganıyla çıktığı yolda, gelecek nesillere katkı sağlamayı misyon ediniyor. 2022 yılında, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen tarafından “Şifreleme”, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Nihal Altuntaş tarafından verilen “Yapay Zekâ” eğitimlerine teşekkür etmek amacıyla ziyarette bulunan Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile 2023 yılında neler yapılacağı konuşuldu. 2023 yılı içinde; Dr. Öğr. Üyesi Serkan Gönen tarafından “Siber Güvenlik, “Şifreleme”, “Programlamanın ABC’si”; Dr. Öğr. Üyesi Nihal Altuntaş tarafından “Robotik Kodlama” ve “Yapay Zekâ” eğitimleri başta olmak üzere daha kapsamlı eğitim ve proje iş birliği yapılması planlandı.




Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin’e ziyaret Eklenme Tarihi: :   2 Şubat 2023 Perşembe

15 Nisan Dünya Sanat Günü Uluslararası Ç...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF),Grafik T...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma

Psikolojik desteğe erişemeyenler dikkat!...

Yapay zekâ (AI), eğitimden sağlık hizmetlerine kadar birçok sektörde hızla ...

Eklenme Tarihi: :   19 Nisan 2024 Cuma


ABET AQAS AHPGS