İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

“Havacılıkta Halkla İlişkiler” semineri gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Marka ve Kurumsal İletişim Okulu” kapsamında seminer gerçekleştiren Singapur Havayolları Pazarlama ve Hizmetler Müdürü Derya Pekruh Gerçeker, öğrencilere “Havacılıkta Halkla İlişkiler” çalışmalarını anlattı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, yeni ve yaratıcı iletişim programları ile sektörün duayenlerini konuk etmeye devam ediyor. Singapur Havayolları Pazarlama ve Hizmetler Müdürü Derya Pekruh Gerçeker, “Marka ve Kurumsal İletişim Okulu” etkinliği kapsamında, “Havacılıkta Halkla İlişkiler” semineri verdi. Kurumsal iletişim alanında kariyer hedefleyen öğrencilere yönelik oluşturulan çalışma büyük ilgi gördü.

KURUM İÇİ UYGULAMA ALANLARI VE BİÇİMLERİNE DEĞİNİLDİ

Geniş kitlelere ulaşmak; imaj ve marka çalışmalarını sürdürülebilir hale getirmek için yürütülen halkla ilişkiler çalışmaları, birçok gencin kariyer planlamasında yer alıyor. Farklı kültürlere hizmet eden havacılık sektöründe de yoğun olarak yapılan bu çalışmalar, birçok iletişim politikasını içinde barındırıyor. “Havacılıkta Halkla İlişkiler” konulu seminer veren Singapur Havayolları Pazarlama ve Hizmetler Müdürü Derya Pekruh Gerçeker, iletişim modellerinin kurum içi uygulama alanlarına ve biçimlerine değindi. Yoğun ilgi gören etkinlikte, belirlenen kurum politikalarına uyum sağlanması ve kurum içindeki iletişim politikalarının tasarlanmasına ilişkin yetkinlikler, öğrencilere kazandırıldı.






“Havacılıkta Halkla İlişkiler” semineri gerçekleştirildi Eklenme Tarihi: :   20 Aralık 2022 Salı

Hasat Zamanı Kısa Film Festivali başvuru...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   18 Nisan 2024 Perşembe

İran-İsrail gerilimi piyasaları vurdu! A...

İran’ın 13 Nisan Cumartesi akşamı İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anl...

Eklenme Tarihi: :   17 Nisan 2024 Çarşamba


ABET AQAS AHPGS